Anslut dig

Är du inte medlem och vill ha information om hur du kan bli medlem och skaffa en fiberkoppling
📝 lämna en intresseanmälan med kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Kostnader

Vi i fibernätverksföreningen är glada att se att allt fler av er visar intresse för att ansluta era hem till vårt nätverk i närområdet. Det är viktigt att vara medveten om att priserna för anslutning har stigit avsevärt av flera skäl:


Priserna kan variera kraftigt beroende på varje fastighets relation till befintlig infrastruktur, som exempelvis avstånd för grävning och vägkorsningar, samt tillgängliga reservfibrer. Föreningen kommer inte att göra egna investeringar i infrastrukturen för att sänka priset på enskilda anslutningar. För ett genomsnittligt hem kan man förvänta sig en kostnad på cirka 40 000 kronor. Vi uppmanar alla intresserade att kontakta sina grannar som också kan tänkas vara intresserade. En gemensam insats kan potentiellt sänka det individuella priset för varje fastighet. Vi förstår att detta kan vara en betydande investering, men vill påminna er om att en fiberanslutning är en långsiktig investering som kan öka fastighetens värde och erbjuda en snabb och stabil internetuppkoppling.

Produkter

En anslutning till fibernätet innebär inte bara snabbt och pålitligt surfande. Förutom internet anslutning får man tillgång till TV och IP telefoni.

Kontakt till föreningen info@vangafiber.com